THE 2-MINUTE RULE FOR بیماری سلیاک رژیم غذایی

The 2-Minute Rule for بیماری سلیاک رژیم غذایی

The 2-Minute Rule for بیماری سلیاک رژیم غذایی

Blog Article

سلیاک در هر سنی می‌تواند بروز پیدا کند و هیچ روشی برای درمان قطعی این عارضه وجود ندارد.

اما نارسایی در رشد، اغلب نشانه اصلی سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا است، بنابراین بهتر است این احتمال را با پزشک متخصص کودک در میان بگذارید تا او اقدامات لازم را انجام دهد.

همچنین ممکن است کودکان مبتلا به سلیاک جثه‌ای کوچک‌تر از حد طبیعی و بلوغ با تاخیر نیز داشته باشند. دیگر علائم رایج سلیاک در کودکان عبارتند از:

مدفوع چرب، بدبو و زرد رنگ معمولاً نشانه چربی بیش از حد است. این امر همچنین می تواند ارتباط مستقیمی با یک اختلال سوء جذب مانند بیماری سلیاک داشته باشد، زمانی که بدن مواد مغذی کافی را جذب نمی کند.

معمولا سلیاک در کودکان در سنین ۲ تا ۳ سالگی تشخیص داده می‌شود. اما چگونه تشخیص دهیم که کودک ما مبتلا به سلیاک است؟

● رژیم های غذایی بدون گلوتن در سال های اخیر محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند.

اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشم‌پوشی است. به همین دلیل دل‌درد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته می‌شود.

معمای ریاضی عدد مجهول

نمونه برداری از پوست نیز در تشخیص بیماری به پزشک کمک می‌کند. برای نمونه برداری، پزشک قسمت کوچکی از بافت پوست را برای بررسی در زیر میکروسکوپ جدا می‌کند.

اگر تیزبین و باهوش هستید؛ سه اشتباه مهلک در این تصویر را کشف کنید

در صورتی که بیماری سلیاک در کودکان دیابتی به موقع تشخیص داده خطر بیماری سلیاک نشود سبب بروز مشکلات گوارشی، کاهش اشتها و از همه مهمتر اختلالات رشد خواهد شد.

یبوست به صورت اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته تعریف می شود. ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که منجر شود این کمبود را تجربه کنید. مشکلات عصبی در داخل و اطراف کولون یا رکتوم ممکن است باعث کاهش مدفوع شود، همچنین مشکلات عضلات لگن و شرایطی که بر هورمون‌ها تأثیر می‌گذارند، مانند بارداری یا دیابت، نیز می‌توانند عامل این وضعیت باشند.

تشخیص نارسایی در رشد نوزاد، به این معنی نیست که کودک مبتلا به بیماری سلیاک است. در واقع دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث تاخیر در رشد و عدم وزن گیری نوزاد می‌شود.

اگر این احساس یبوست را تجربه می کنید، می توانید غذاهای پرفیبر بیشتری مانند لوبیا، سبزیجات، میوه ها و غلات کامل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. نوشیدن مایعات زیاد، فعال ماندن و مدیریت استرس نیز می تواند به کاهش یبوست کمک کند.

Report this page